Author Topic: Oppssss I broke the A900!!!  (Read 1776 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gee

  • Member
  • **
  • Posts: 49
  • Gender: Female
Oppssss I broke the A900!!!
« on: July 05, 2009, 12:32:53 AM »
Yep at 29days old I managed to break it!!! Well kinda, the Flash Sync terminal broke!!! 

I think it happened when i tried to take some pics of my parents Dogs, Dylan found the lights scary and ran snagging the Sync cable, I didn't think anything of it until I tried to use the lights again on Tuesday, and the lights didnt fire all the time, I thought the cable may have got broke, it was only a cheap one... But when i removed it from the camera terminal the socket was broken. 

In fairness to Jessops, I called them on Tuesday and today I picked up a nice new shiny A900, so I really please with their custmer services.  I just hope this isn't a weak point on the camera, and will be miles more careful with the Sync cables, as well as by a better one that the £1 e-bay one I had.. 
My names Gee and I'm addicted to my A900, it even came to bed with me last night.

Offline Rob aka [minolta mad]

  • Administrator
  • Friend of DynaxDigital
  • ******
  • Posts: 10061
  • Gender: Male
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=1260183143#!/profile.php?id=1494244129
    • http://www.flickr.com/photos/robkendall/
    • http://www.redbubble.com/people/minoltamad
    • Westcountry Photographic
Re: Oppssss I broke the A900!!!
« Reply #1 on: July 05, 2009, 07:40:21 PM »
Phew, that was lucky.
Good on Jessops for a good customer service.


Rob

Alan

  • Guest
Re: Oppssss I broke the A900!!!
« Reply #2 on: July 08, 2009, 01:13:55 AM »
You can get somewhat low cost, reliable radio slaves such as:
http://www.gadgetinfinity.com/home.php?cat=274

which aren't as good as PocketWizards (occasional non-fires will occur), but in a small home studio, they're great - and dogs just can't trip over them...